Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VVS Malja 2022

Lisätty 30.08.2022
Kilpailun yö-osuus alkaa perjantaina 2.9. klo 21 pidettävällä kipparikokouksella. Lauantain päiväkisan kipparikokous pidetään 3.9. klo 10.
Kipparikokouksiin ovat tervetulleita koko miehistöt. Kipparikokouksissa käsitellään kilpailuihin liittyviä käytännön asioita ja arvotaan mm. lähtöjärjestys.
Tänä vuonna kilpailuihin osallistuu paljon uusia navigaattoreita, joten karttatehtävien suorittamiseen on varattu aikaa poikkeuksellisen paljon.
Perjantain yökisan kulkuohjeet julkaistaan keskiviikkona illalla ja lauantain päiväkisan kulkuohjeet julkaistaan torstain aikana. Aikaa siis karttapiirrosten tekemiseen on.
Valmiit karttapiirrokset on esitettävä kilpailun ratamestarille tarkistettaviksi ennen kipparikokouksia. Karttapiirrosten tarkistaminen on myös neuvova toimenpide ja siinä lähinnä varmistetaan että liikutaan turvallisilla vesialueilla.
Muutoin kisa on hyvinkin perinteinen, on poijuja meressä ja tauluja maissa sekä kilpailun aikana kirjallisia tehtäviä ja maaliintulon jälkeen jokunen maatehtäväkin - solmu tms.
 
Asko Ahola ottaa ilmoittautumisen vastaan:
- WhatsApp
- Messenger
- asko.amadeus@gmail.com
- 040 841 8137